Over mij

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Lennart en samen hebben we twee lieve dochters. Ik werk als marketeer. Daarnaast schrijf ik graag feelgoodverhalen.

Op deze pagina vertel ik je iets meer over mezelf. Wanneer ik ben begonnen met schrijven, hoe mijn boek nu wordt uitgegeven en ook wat ik nog meer leuk vind om te doen.

Mijn eerste boek

Ik denk dat ik in groep 4 zat toen ik mijn eerste boekje schreef. Ik deed mee aan een workshop bij de buurtbibliotheek. Het werd een (in mijn zevenjarige ogen) heel spannend verhaal over een vermiste hond. Handgeschreven, met mooie roze kaft. Sindsdien wist ik het zeker: ik werd later schrijver.

Schrijven als hobby

Uiteindelijk ben ik marketing gaan studeren en heb ik een ‘gewone’ baan gezocht. Het schrijven van verhalen is wel altijd een hobby gebleven. Ik schreef boeken die alleen door mijn familie werden gelezen. De hoofdpersoon van mijn kinderverhalen werd een bekende van mijn dochters. Lange tijd heb ik gedacht dat het daar wel bij zou blijven. Toch bleef de droom altijd sluimeren. In mijn fantasieën was ik dan schrijver. Lagen mijn boeken in de boekhandel. Zag ik mensen even ontsnappen aan de werkelijkheid met een boek van mij in hun handen.

Schrijfwedstrijd

Toen was daar de Summer Romance Schrijfwedstrijd van Kabook. Ik had nog nooit aan een schrijfwedstrijd meegedaan. Het werd weleens tijd om te kijken of ik een stap kon zetten richting mijn droom om uitgegeven te worden. Met mijn verhaal ‘Een onverwachte bestemming’ behoorde ik bij de gelukkige winnaars van een boekcontract. Dit was precies de bevestiging die ik nodig had om mezelf echt als schrijver te gaan zien. En me ook verder te blijven ontwikkelen. Want wat mij betreft is dit pas het begin van mijn carrière als schrijver.

Schrijven

Heeft geen toelichting meer nodig denk ik.

Fotografie

Ik oefen veel om mooiere foto’s te maken.

Marketing

Heb ik gestudeerd en doe ik nu nog graag als werk.

Data-analyse

Ik hou ervan om analyses om te zetten in plannen.

Relaxen

Gewoon lekker een filmpje kijken op de bank.