Het duurt nog even voordat mijn boek “Een onverwachte bestemming” in de winkel ligt. Ergens eind van het jaar, als alles volgens plan verloopt. Eind volgende maand beginnen we met de redactie. Er moet dus nog wel wat gebeuren voordat het boek klaar is om verkocht te worden.

Toch zitten we niet stil. Mijn boek heeft inmiddels een echt kaftontwerp gekregen. Zo gaaf om te zien! Ik heb zelf actief mogen meedenken en aangeven wat ik wel en niet mooi vind voor het omslag. Ik ben dan ook heel blij met wat het is geworden. Het boek moet lekker opvallen en een echte vakantiesfeer oproepen. Ook als je dit boek in de winter ziet liggen en je wel wat zomer kan gebruiken. Ik hoop dat ik mijn lezers zo al bij het zien van het boek kan meenemen op een exotisch avontuur.

Mijn boek is ook al te vinden in de online boekhandel. Compleet met ISBN. Bijzonder om mezelf te zien staan tussen alle “echte” auteurs. Bijvoorbeeld hier. En natuurlijk ook op de website van Kabook Uitgevers. Hier vind je ook een interview waarin ik vertel hoe ik ben begonnen met schrijven, welke boeken ik zelf graag lees en hoe ik aan inspiratie kom.

Volg me ook vooral op Instagram, als je op de hoogte wil blijven van het nieuws rondom mijn boek. Tot snel!